Op zoek naar speelmogelijkheden voor je zorgintensieve kind?

De Stichting Zorg en Participatie (ZeP) organiseert maandelijks de Flierefluitersclub. Het is voor zorgintensieve kinderen in de regio Utrecht voor wie samen spelen niet vanzelfsprekend is.

Doelgroep

Zorgintensieve kinderen van 5 tot 18 jaar zijn welkom. In overleg bespreken we de mogelijkheden.

Groepsgrootte en begeleiding

De speelgroep bestaat uit maximaal 8 kinderen. We streven naar diversiteit in de groep (pratende en niet of moeilijk pratende kinderen, lopende kinderen en kinderen in een rolstoel et cetera).
Kleinschaligheid en goede, vertrouwde begeleiding zijn belangrijke uitgangspunten.

Dagprogramma

Elke zaterdag is er een ander thema. We zingen veel, knutselen en spelen . Er is veel ruimte om aan te sluiten bij de verschillende ontwikkelingsniveaus van de kinderen en om hun eigen – samen— spelen te laten ontstaan. Het dagprogramma bevat vaste activiteiten, waardoor er een herkenbare dagstructuur ontstaat voor de kinderen.
Daarnaast werkt de Stichting ZeP samen met organisaties voor activiteiten als muziek maken, bewegen, aangepast sporten of filmen door de kinderen als vorm van communicatie.

Locatie, tijden en Kosten

De Kleine Prins, Blauwe vogelweg 11 te Utrecht. Zaterdagen 9.30 – 17.00 uur.
De kosten per dag zijn afhankelijk van de benodigde begeleiding (te bekostigen uit PGB). In overleg wordt de begeleiding afgesproken. Daarnaast 25€ per jaar voor het lidmaatschap per jaar.

Informatie

info@zorgenparticipatie.nl of bel 0652457768 (Mariske Vreugdenhil)